Esti lenesa, dar vrei par frumos? Triodeluxe are solutia!

Buna, dragile mele !



   Stiu o multime de persoane care isi doresc par minunat, fara varfuri despicate si plin de volum, dar care, din comoditate, nu fac absolut nimic pentru a-l ingriji. Dragile mele, samponul nu este suficient pentru a avea un par de invidiat. Va spuneam mai demult ca un pas important in vederea ingrijirii podoabei capilare este folosirea unui balsam de par bun. Dar, sunt absolut convinsa ca nu mereu avem starea si timpul pentru a sampna bine, a limpezi, apoi pentru a aplica balsam, astepta cateva minute si clati iar. Tocmai de aceea exista si tratamente de tip leave-in, adica acele tratamente care se aplica pe parul umed, proaspat spalat, dar care nu necesita clatire.    

   Am avut de ceva timp ocazia sa folosesc acest bifazic profesional reparator Marien de la Triodeluxe, asa ca sunt de parere ca pot sa imi exprim o parere sigura despre acest produs.


   Descriere oficiala:

   Combinatia de ingrediente protejeaza structura naturala a parului si da stralucire. Contine cafeina, un component foarte eficient in stimularea pielii capului, permitand repararea rapida a parului cret si/sau deteriorat. Pentru uz frecvent.
Mod de folosire: Samponati, limpeziti si uscati parul cu un prosop, lasandu-l usor umed. Agitati bine produsul inainte de utilizare. Aplicati pe par. Nu se limpezeste parul dupa aplicarea produsului.
   In caz de contact cu ochii, limpeziti cu apa din abundenta.
   Cum arata ?

     Substanta propriu-zisa este format din doua parti, fiind bifazic si necesita astfel agitarea sticlei inainte de pulverizare.

   Produsul vine intr-un recipient urias de 400ml din plastic, dotat cu pompita. Este nevoie de aproximativ 5-6 pompite pentru a acoperi tot parul, caci mie imi place sa folosesc mai mult.



   Cum miroase ?

   Miroase destul de discret a cafea, fara a avea insa un miros puternic.

   Ingrediente:

   


   Cat costa ?

   Momentan se afla pe site la 32lei, la reducere

   Care sunt efectele produsului ?


   Dupa aproximativ doua saptamani de folosire exclusiva, am putut sa remarc cat de bine isi face treaba acest bifazic. Este spornic, usor de folosit si nu imbacseste parul.
   Il aplic pe par cand el e  umed, dupa spalare si il las sa se usuce natural, caci eu  folosesc rar sau deloc uscatorul. L-am folosit si cu balsam inainte, in dus si fara, iar rezultatul a fost acelasi: par stralucitor, catifelat, usor de descurcat si de pieptanat. Hidrateaza bine varfurile si e o minune daca nu folositi balsam: doar pulverizati dupa spalare si gata !

   Asa arata parul umed, dupa ce am aplicat solutia:

    Dupa uscarea naturala, arata astfel:

   Eu sunt foarte incantata de el si e prietenul meu de nadejde pentru zilele cand imi fac baie rapid si vreau un par frumos. Am neglijat pana si uleiul de argan Avon pentru acest produs, deci eu cred ca asta spune ceva.

   Concluzionand, mi-a placut extrem de mult acest produs, pentru ca:
  • lasa parul catifelat
  • lasa parul usor de pieptanat
  • hidrateaza varfurile
  • se aplica usor, cu ajutorul pompitei
  • are o cantitate generoasa
   Sper ca pompita sa nu se strice, caci eu il voi folosi cu siguranta cu mare drag si in continuare.

   Voi ati folosit produse Triodeluxe, Anian sau Marien?

   Pupici,
   Lore.

Pagini