Yves Rocher, oferta lunii mai.


http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=a736b3649&unique=0abf54346&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.yves-rocher.ro%252Fcontrol%252Fpromotions%252F
Oferte


   Stiti ca sunt o impatimita a produselor Yves Rocher si ca le iubesc din toata inima. Tin sa mentionez ca toate au fost cumparate din banii mei, asa ca daca veti da o cautare cu tagul "Yves Rocher" la mine pe blog, in mod clar veti gasi multe haul-uri si review-uri, dar si produse care se afla in favorite sau terminate. 
   Ceea ce mi se pare unic la ei este faptul ca fidelizeaza cumparatorii intr-un mod unic: cadouri si iar cadouri! Iar cum luna mai se anunta bogata in asa ceva, m-am gandit sa impartasesc cu voi promotiile, poate va face si voua ceva cu ochiul.

   Asadar, luna aceasta avem:

1. -35% reducere pentru un produs la alegere, cu exceptia promotiilor, a seturilor, a produselor cu bulina verde si a produselor in editie limitata. Reducerea se aplica celui mai scump produs din cosul de cumparaturi, nu la cel mai ieftin, asa cum se procedeaza in alte magazine.


2Pentru o comanda de minim 39 RON, o surpriza la alegere dintre:

- Set Lacramioare Inflorite: Lapte de corp + Gel de dus

Yves Rocher

- Fard de obraz Couleurs Nature – doua nuante la alegere (Piersica si Roz)
- Set de 3 bagaje bordo (Geanta de voiaj, trusa de frumusete, rucsac multifunctional)
- Surpriza secreta in valoare de 65 RON (asa curioasa sunt, nu aveti idee!)

3. Pentru o comanda de minim 99 RON:
- Apa de toaleta Lacramioare Inflorite OFERITA
- Esarfa si colier roz OFERITE
Yves Rocher

   In plus, pentru o comanda de minimum 50 RON, puteti achizitiona la doar 15 RON setul de Geluri de dus delicioase, format din doua geluri de dus Boabe de cafea din Brazilia + mini gel de dus Vanilie OFERIT.
Nu in ultimul rand, cheltuielile de expediere sunt oferite pentru o comanda de minimum 99 RON.

   Asa oferte sa tot fie ! Aruncati un ochisor, sigur veti ramane putin pe ganduri.

   Va tenteaza ?  

Pagini