Cum să alegi costumul de baie perfect, pentru o vară de neuitat.



   E atât de cald afară şi atât de frumos, încât  inevitabil gândul îmi zboară la mare, la plajă, la relaxare continuă timp de ore, ascultând valurile spargându-se de mal.
   Vara trecută, înainte să merg la mare m-am confruntat cu o problemă uriaşă: ce costum de baie să aleg?
   Eu am rezolvat dilema după multe căutări pe internet şi după o informare complexă, căci doream costumul de baie perfect, care să ma avantajeze. Am aflat sfaturi preţioase, pe care astăzi vreau să le împărtăşesc cu voi. În ajutorul nostru vine site-ul SevenSins.ro(click), care pentru mine reprezintă o tentaţie permanentă de la momentul descoperirii. Site-ul pune la dispoziţie clienţilor produse superbe, în care e imposibil să nu vă simţiţi frumoase, sexy şi cuceritoare.
   Dacă ai un corp frumos, zvelt, poti purta aproape orice costum de baie, căci vei arata superb la plajă.
Totusi, dacă ai complexe, poţi apela la căteva trucuri pentru a întoarce toate privirile.

   Pentru sânii mici, este recomandat să apelezi la un sutien cu buretel, de tip bustieră. Evită sutienele cu cupe prea mari, care nu te avantajează deloc. Variantele de mai jos de costume de baie SevensSins cu siguranţă sunt ideale pentru tine si bustul tău mai puţin voluminos:


Costum Retro
  Costum Leah Blue 
  
   Pentru sânii mari, sutienele cu distanţe între cupe sunt o variantă perfectă pentru a vă evidenţia bustul generos şi atrăgător. Recomand cu mare drag costumele de baie de mai jos pentru norocoasele dintre voi, înzestrate cu un decolteu frumos.
 
 
                 Costum Fergie Orange                                                                             Costum Amber Brown

   Dacă sunteţi complexate de şoldurile voastre sau dacă vreţi să ascundeţi burtica sau alte imperfecţiuni, costul de baie dintr-o bucată sunt exact ce aveţi nevoie. SevenSins vine cu o gamă largă de costume de baie întregi.

            Costum Caroline Blue                                                                Costum Whitney Black
                  
      Puteţi accesoriza oricând costumul de baie cu un pareo, deoarece arată extrem de bine şi vă dă cu siguranţă un plus de imagine. Am găsit pe site-ul SevenSins un Pareo Silence, potrivit pentru toate siluetele şi pentru frumuseţea fiecăreia dintre noi.

Pareo Silence

   Şi deoarece cele mai multe dintre noi mergem la mare cu soţul sau cu prietenul, le putem face şi lor o surpriză frumoasă, cumpărându-le un slip tip boxer care să îi scutească de grijile cumpărării unui slip pentru plajă.
Slip Jason

 



   Şi, dacă tot am ajuns la capitolul de relaţie, este de notat şi faptul ca pe site puteţi găsi lenjerii sexy(click) , care pot pipera latura mai puţin cuminte din viaţa voastră. 
    Aşadar, acum că v-am sfătuit puţin în privinţa alegerii costumului ideal pentru corpul fiecăreia, consider că este esenţial să putem avea încredere în magazinul de unde decidem să achiziţionăm, fie că este unul fizic sau online. Aşadar, printre principalele avantaje ale site-ului SevenSins sunt:

   - aveţi la dispoziţie 30 de zile să returnaţi produsul, dacă nu vi se potriveşte mărimea, returul fiind plătit de către SevenSins.ro

   - stocul este actualizat în timp real, astfel încât să găsiţi mereu pe site produsul dorit

   - primiţi prin SMS informaţii despre comanda voastră

   - o echipă prietenoasă şi profesionistă care vă stă alături

   - discount-uri, vouchere şi puncte de fidelitate primite la comenzi

   - plata în funcţie după dorinţe: plată cu cardul, plată la sediu, ordin de plată sau ramburs, la primirea coletului

   - newsletter care vă ţine mereu la curent cu noutăţile

   Trebuie să nu uităm însă că suntem frumoase, naturale şi că nu trebuie să exagerăm cu nimic. Însă, cu siguranţă că dacă veţi alege un costum de baie din cele de mai sus nu veţi da greş în această vară!

   Voi v-aţi cumpărat costumul de baie pentru această vară? Care dintre cele de mai sus este preferatul vostru? 
    

 

Pagini