Argintul coloidal Invictus Cosmetic de la Salutifer şi lupta mea cu acneea



   Nu este o noutate pentru voi, cititori fideli, dacă vă spun că în iarnă am suferit de o acnee destul de capricioasă. Am avut o problemă destul de complicată, deoarece, aparent, acneea mea era de ordin hormonal. Până la urmă am reuşit să mă vindec şi mă pot lăuda acum cu performanţa de a nu avea un singur coş de aproximativ 3 săptămâni. 

   Am avut multe produse antiacneice în uz şi consider că fiecare dintre acestea m-au ajutat. De un real folos a fost loţiunea tonică homemade despre care v-am vorbit aici. Cu toate acestea, aproximativ seară de seară, am folosit şi produsul Invictus Cosmetic de la Salutifer.


   Descriere oficială:


   Descriere Produs INVICTUS® Cosmetic Argint coloidal pur 30 ppm

   Spray purificator pentru pielea feţei, deodorant, apă de bărbierit Dispersie coloidală cu acţiune germicidă – distruge peste 650 de agenţi patogeni: virusuri, bacterii, ciuperci etc. Conţine apă dublu distilată şi ioni de argint, puritate 99,99%. Distruge toate microorganismele vătămătoare. Pielea va fi împrospătată, destinsă şi protejată. 
   Ca deodorant eficient şi fără miros, distruge bacteriile responsabile pentru producerea mirosului specific al transpiraţiei. În caz de tăieturi după bărbierit, prezenţa argintului coloidal împiedică infectarea. 
- Spray purificator pentru pielea feţei: se pulverizează pe piele şi se acoperă timp de 8-10 minute. Alternativ, se poate pulveriza seara (deoarece argintul coloidal este sensibil la lumină). 
- Deodorant: se pulverizează sub braţ, când este necesar. 
- Apă de bărbierit: se pulverizează pe piele, după bărbierit. Notificat la Ministerul Sănătăţii

   Cantitate: 100 ml


   Recipientul este foarte practic, iar pompiţa mă ajută să pulverizez pe faţă uşor, exact ca o apă termală.

   Părerea mea:

   Când am început să folosesc acest produs am fost foarte sceptică. Mi se părea că produsul nu e altceva decât apă-chioară şi că nu are niciun efect. Bineînţeles că un asemenea produs nu trebuie folosit puţin timp, căci rezultatele apar în timp, aşa că vă trebuie răbadare şi perseverenţă. Eu l-am folosit doar pe post de purificator pentru ten, nu şi ca deodorant.


   De obicei respectam instrucţiunile şi după pulverizare stingeam puţin lumina, căci argintul coloidal este sensibil la aceasta. Dacă veţi respecta acest criteriu, veţi ajuta produsul să îşi facă mult mai bine efectul. Eu îl pulverizam pe ten după demachiere, când tenul era curat şi "însetat". Foloseam mereu o cremă de noapte normală; momentan o folosesc pe cea Pell Amar.

   Am folosit acest produs aproape zilnic (de ce să mint, aveam şi seri când îmi era greu) aproximativ 2 luni şi abia după această perioadă am remarcat diferenţe notabile (şi în primăvară acneea a continuat, iar diferenţa am sesizat-o prin luna iulie). Mă obişnuisem ca tenul meu să arate mai bine, aşa că nu am remarcat diferenţele până ce nu am văzut o fotografie cu tenul meu acneic din trecut. În iarnă, tenul arăta aşa cum este prezentat în stânga, fără filtre sau alte modificări. Nu este cea mai clară poză, dar e reală! După aproximativ 2 luni de folosire zilnică seara, tenul meu arată aşa cum este prezentat în dreapta.


     Mai am semne, dar acestea vor trece în timp. Totuşi, diferenţele sunt notabile. Am folosit pe lângă acest produs şi loţiunea mea tonică homemade, dar şi Brevoxyl aplicat local. Am renunţat însă repede la Brevoxyl, după ce remarcasem că îmi sensibiliza cam tare pielea. De atunci am rămas doar cu acest spray, cu loţiunea mea, pe care, mai târziu am înlocuit-o cu apa de trandafiri.

   Aşadar, am fost foarte mulţumită de efectele produsului şi multe persoane îl recomandă cu drag. Totuşi, trebuie să insistaţi multă vreme cu folosirile, căci nu dă randament peste noaptea. Este un produs eficient dacă este folosit regulat, altfel nu veţi avea rezultate.

   Puteţi găsi argintul coloidal Invictus pe site-ul salutifer.ro, la preţul de 45 lei. Am uitat să menţionez că este destul de spornic, adică vă ţine minimum 2 luni.

   Aveţi probleme cu acneea? Cum i-aţi dat de cap? Aţi încercat acest produs?

Pagini