Fond de Ten Compact Jemma Kidd Soft Touch - 02 Fair

   După o perioadă de aproximativ o lună, am început să folosesc din nou fond de ten. Am renunţat la acest produs pentru că simţeam că îmi încarcă tenul pe perioada verii şi, fiindcă majoritatea timpului am petrecut-o acasă, nu am considerat că este necesar. Tenul meu arată tare bine acum şi pot spune că de pe data de 2 august nu am mai avut nici măcar un coş (nu ştiu cât contează, dar eu sunt tare mândră). 

   Am revenit acum la fond de ten pentru unele zile când vreau să arăt impecabil. Folosesc cu preponderenţă fondul de ten compact Jemma Kid, care a fost ideal pentru mine.




   Ambalajul produsului este tare elegant şi practic. Apreciez mult prezenţa unei oglinzi, dar şi a unui compartiment special doar pentru bureţel. Chiar şi acest bureţel mi s-a părut a fi unul calitativ şi nu am ezitat să îl folosesc. Fireşte, se poate folosi şi o pensulă pufoasă de fond de ten, pentru acoperire mai mare şi efect natural.



   Eu am nuanţa 02 Fair. Gramajul este de 10g, cu o valabilitate de 24 de luni.

   Îmi place la nebunie consistenţa fondului de ten şi felul în care se aplică pe ten. Deşi pare „greu”, vă asigur că senzaţia în momentul purtării este una de lejeritate, produsul contopindu-se cu pielea feţei.



   Acoperirea sa este mică spre medie, fiind ideal pentru un ten nu foarte imperfect. Dacă suferiţi de acnee sau alte probleme mai grave, mă tem că produsul nu va acoperi suficient de bine. Însă, pentru acelea dintre voi care aveţi un ten normal, recomand cu drag acest produs.



   Am fost mulţumită şi de efectul său peste zi, căci, testându-l chiar şi fără pudră, am observat că tenul meu nu lucea atât de tare cum o face cu alte fonduri de ten. Deşi nu a fost un aspect mat (care de altfel nu îmi place, mi se pare mult prea artificial), mi-a plăcut tare mult uniformizarea culorii tenului pe care am căpătat-o folosind acest fond de ten compact Jemma Kid.

Fotografie realizată cu aparatul foto

   Rezistenţa la transfer este una medie, căci produsul de machiaj nu se diferenţiază de alte fonduri de ten. Clasicele urme pe telefon sunt vizibile, dar eu am păţit acest lucru cu toate produsele pentru ten încercate până acum.
   Nuanţa 02 fair este ideală pentru pielea puţin bronzată, dar dacă aveţi tenul foarte alb vă recomand nuaţa 01. Puteţi găsi culoare perfectă pe site-ul produsecosmetice.ro, dar şi alte produse de machiaj şi de îngrijire tentante.
Fotografie realizată cu telefonul mobil

   Fondul de ten compact Jemma Kid se poate achiziţiona de AICI şi costă 49 de lei. 

   →Aţi încercat acest fond de ten compact Jemma Kid?
   →Aţi încercat alte fonduri de ten compacte? 
   Care este fondul de ten favorit? 

      Aştept cu drag părerile, sugestiile sau întrebările voastre. J
   

Pagini