Ultimele poze de pe Instagram, cateva gânduri şi idei



   Ştiu că vă plac postările care cuprind fotografii de pe Instagram (de ce să mint, ador şi eu aceste articole la alte bloggeriţe), aşa că azi am decis să vă arăt o încercare de început de astfel de rubrică. Mă găsiţi pe instagram "loredana_vlaescu", dar puteţi fi mereu la curent cu ultimele poze vizionând widgetul din dreapta, care arată astfel:


   Prima fotografie adăugată pe Instagram este în data de 27 iulie, căci am început de puţin timp să fiu activă.
Ţin minte că am pierdut ceva timp cu prietenul meu pentru un "selfie de cuplu" decent. Era o zi frumoasă şi însorită, eram topiţi de căldură şi ne-am oprit pe o bancă pentru a ne odihni puţin.



   A doua zi, am mers la cumpărături. Vremea era frumoasă, am achiziţionat tot ce ne trebuia şi fix când să ieşim s-a pornit o ploaie teribilă. Poza este făcută din autobuzul Auchan, dar, surpriza a fost că fix atunci când am ajuns în staţia unde trebuia să coborâm, ploaia s-a oprit şi am ajuns uscaţi acasă.



   În data de 29 iulie am aflat oficial, de pe listele afişate, că am fost admisă la buget ca studentă la Facultatea de Jurnalism din Craiova. Eram sigură pe mine că voi intra, dar tot am avut emoţii şi am fost fericită când mi-am văzut numele afişat. Am petrecut puţin timp cu Andrei în centrul oraşului, iar el a vrut neapărat să imortalizeze aceste momente.


   Am descoperit o ojă Leydi de un turcoaz incredibil de frumos. Încă o port cu drag uneori.


   În urma unui concurs BlogalInitiative, am câştigat un voucher în valoare de 50 de lei pentru Pizza Forum. Am comandat 3 cutii şi am rămas plăcut impresionată de gust. Cu siguranţă vom mai comanda!


   Poza de mai jos este făcută după ce îmi făcusem baie, aveam părul ud şi eram nemachiată. 


   Am avut bucuria de a primi în vizită pentru câteva zile moşii mei de botez, care ne-au adus multă ciocolată. Aş mai mânca şi acum, au fost tare, tare bune!


   Fotografia de mai jos mi s-a părut tare amuzantă, căci l-am surprins pe motanul răsfăţat într-o ipostază tare frumoasă. Am simţit că îşi cere drepturile asupra unei fripturi care nu mai sfârâise însă de vreme bună pe acel grătar.


    În jurul datei de 9 august am prins câteva zile foarte însorite şi am profitat de asta. După ora 17:00 m-am bronzat destul de frumos şi uniform, dar nu am uitat de protecţia solară.

  
   Pentru a mă răcori, am apelat des la limonada cu gheaţă şi mentă, de care voi fi veşnic îndrăgostită.


   Surioara mea are un păr tare frumos şi, când mă lasă, profit de ocazia de a mă juca puţin cu el.


   În data de 19 august aşteptam cu sufletul la gură coacerea strugurilor. Acum însă sunt numai buni de mâncat! 


   Putem spune că am avut o perioadă destul de dificilă şi aglomerată, dar, deşi nu mai folosisem deloc machiaj, am început ziua de 23 august folosind produsele de mai jos. Am dimineţi când pur şi simplu faptul că mă aranjez puţin mă face să mă simt mult mai bine. Vouă nu vi se întâmplă asta?


   Rezultatul a fost surprins în fotografia de mai jos:


   Am început să lucrez foarte mult pentru coliere handmade şi curând voi începe să îmi dezvolt această pasiune. Voi crea o pagină specială, unde veţi putea vedea cum se face un asemenea colier şi, de ce nu, chiar achiziţiona unul pentru voi sau pentru persoanele dragi de sex feminin din viaţa voastră. Staţi pe aproape deci, surprizele nu vor înceta să apară!


   Unul dintre coliere este acesta, care mie îmi aminteşte cu drag de un câmp de maci.


   Şi ultima fotografie postată pe 19 august. J


   Până în acest moment acestea sunt toate fotografiile pe care eu le-am postat pe Instagram. Nu uita să mă urmăreşti pentru a fi la curent cu alte fotografii (loredana_vlaescu) şi, dacă ţi-a plăcut acest tip de postare, nu ezita să îmi spui. Voi ţine cont de părerile tale, ştii asta deja. J

   Îţi mulţumesc, cititor drag, dacă ai ajuns până la finalul acestei postări. Meriţi o îmbrăţişare! 

Pagini