Sezon nou, jucării noi pentru cei mici


   Fie că recunoaştem sau nu, cu toţii suntem copii. Copii mai mari sau mai mici, nu asta este important, ci faptul că avem uneori momente în care ne lăsăm duşi de val şi ne dorim să evadăm de toate grijile prin joacă. Atunci când vedem în parc o fetiţă sărind coarda sau un băieţel stângaci pe role, se trezeşte în noi o dorinţă arzătoare de a ne putea bucura de orice moment simplu aşa cum o fac cei mici. O frunză cu o formă diferită, o piatră cu o culoare nemaiîntâlnită sau primul fulg de nea sunt motive care pe noi, din nefericire, nu ne mai mişcă atât de mult. Suntem uneori invidioşi pe puritatea lor şi, pe alocuri, pe naivitatea pe care anii nouă ne-au furat-o. Copiii se joacă mult şi, în principiu, cu orice. Ei construiesc castele înalte din cărţile furate din bibliotecă, apoi aşează sub el păpuşi şi maşinuţe, crezând astfel că au creat o lume a lor. O lume minunată, cum spunea şi cântecul.

   Odată cu venirea iernii, părinţii au o grijă suplimentară. Cei mici sunt mult mai sensibili decât adulţii, iar sistemul lor imunar poate da greş în orice momente. Orele de joacă petrecute în parcuri din timpul verii nu mai pot fi petrecute astfel. Şi totuşi, cum îi împăcăm pe cei mici pentru a-i convinge să se joace în casă? Le cumpărăm jucării noi, jucării care să le fie pe plac! 

   Pentru mamele de băieţei, a călca zilnic pe maşinuţe nu este un sentiment nou. Băieţeii iubesc maşinuţele şi adoră să facă diverse raliuri, singuri sau împreună cu alţi copii. Fie că vorbim despre maşini mai mari, de tipul macaralelor sau basculantelor, fie despre maşinile mici, de curse, toate îşi găsesc lejer locul în colecţia de jucării a micuţului "bărbat". Pasiunea pentru motoare şi viteză poate că este înăscută pentru masculi şi tocmai de aceea este imposibil să daţi greş achiziţionând drept cadou o asemenea jucărie.


   Trebuie să recunoaştem faptul că fetiţele pot fi puţin mai pretenţioase când vine vorba de jucării. Dacă băieţeii pot fi mulţumiţi mai uşor, altfel stă treaba când vorbim despre micile prinţese cărora mămicile le aranjează frumos părul în fiecare dimineaţă. Ele vor, în principiu, păpuşi cât mai frumoase, rafinate şi speciale. O fetiţă nu se va mulţumi niciodată cu orice fel de jucării, aşa că Noriel.ro pune la dispoziţie modele de păpuşi care cu siguranţă că vor fi pe placul copilelor.


   Fetiţe sau băieţei, cel mai bun truc pentru a-i ţine ocupaţi în timpul sezonului rece este să le cumpărăm jucării frumoase. Noriel.ro este o variantă bună pentru părinţi, căci oferă servicii de înaltă calitate şi produse la preţuri accesibile. 

   Aşadar, dragi părinţi, bunici, unchi, mătuşe sau oameni care aveţi şi cunoaşteţi copii mici, vă recomand să intraţi pe site-ul Noriel.ro şi să alegeţi pentru ei jucării speciale. Nu vă lăsaţi copleşiţi de varietatea produselor, trebuie doar să optaţi pentru acele produse care îi vor ajuta pe prichindei să piardă vremea în casă, atunci când anotimpul rece s-a instalat. 
   
   Voi ce trucuri aveţi pentru a-i ţine ocupaţi pe prichindei atunci când sezonul rece îşi intră în drepturi?

Pagini