Un spray pentru fixarea machiajului, necesar în colecţia de make-up



   Un machiaj reuşit se poate face cu produsele potrivite, puţină îndemânare şi multă, multă pasiune. Putem observa totuşi că atunci când mergem să fim machiate la profesionişti, pentru un eveniment, de exemplu, nu ne interesează doar aspectul final, ci şi rezistenţa.

   Ce este de făcut pentru a avea un machiaj rezistent?

   1.Aplică un primer!

   Fie că vorbim despre ochi sau ten, primer-ul trebuie să fie de nelipsit atunci când vă machiaţi pentru o zi specială. Acest produs are rolul de a pregăti pielea pentru machiaj, contribuind la rezistenţa acestuia. Dacă avem o nuntă sau altă petrecere unde vom avea nevoie de un look impecabil pentru ore întregi, trebuie să avem mare grijă la produsele folosite. Unele farduri obşnuiesc să se strângă în pliu indiferent de primer-ul folosit, alte fonduri de ten fac cute inestetice şi intră în liniile fine ale pielii după puţin timp de la aplicare. Tocmai din aceste motive un primer este esenţial.

   2.Aplică produse de calitate!
   
   Dacă vă machiaţi la un profesionist, asiguraţi-vă că foloseşte produse de machiaj calitative, care să vă ofere o rezistenţă a look-ului. Dacă doriţi să vă aranjaţi singure pentru eveniment, încercaţi să achiziţionaţi produse care sunt lăudate şi apreciate. Nu trebuie să daţi mulţi bani pe produse scumpe, există cosmetice de calitate şi la preţuri accesibile. Trebuie doar să vă informaţi în prealabil despre efectele produsului, citind review-uri sau alte păreri pe diverse site-uri sau bloguri.


   3.Nu uita de un spray pentru fixarea machiajului!

   Produsele destiante fixării machiajului au rolul de a forma o peliculă subţire, contribuind la protejarea de factorii externi. Pentru o seară fără griji, un spray fixator pentru machiaj este un aliat de nădejde.  Tenul vă va arăta impecabil în ciuda temperaturii sau a sebumului, în timp ce machiajul ochilor va rămâne intact, aşa că nu veţi avea urme de fard sau rimel în zona de sub ochi.

   Spray-urile pentru fixarea machiajului sunt uşor de folosit şi cu o singură pulverizare vă veţi asigura că petrecerea nu va fi întreruptă pentru retuşuri. Pe site-ul Aoro.ro putem descoperi câteva produse destinate fixării machiajului foarte interesante, la preţuri accesibile.

   Primul spray pentru fixarea machiajului de pe Aoro.ro este unul Diego Dalla Palma, produs care vine în întâmpinarea nevoii unui machiaj mai persistent. Acest produs nu usucă pielea, ci crează o barieră de protecţie care va feri machiajul de factorii care îl pot strica (sebumul, temperatura mare etc).



   Un alt spray pentru fixarea machiajului este cel din fotografia de mai jos, de la Nee Make Up.  Pulverizarea acestui produs imediat după machiere vă aduce o protecţie excelentă ore în şir, fie că dansaţi, este cald în încăpere sau aveţi un ten gras.
Acest produs poate întregi un machiaj care vă pune în evidenţă trăsăturile, iar efectele sale sunt apreciate de către multe persoane.



   Un spray pentru fixarea machiajului este un produs care vă ajută enorm dacă aveţi tenul gras sau dacă machiajul nu vă rezistă de obicei foarte mult timp. Este foarte important să îl aplicaţi imediat după ce aţi realizat machiajul şi să nu săriţi peste acest pas. Dacă aveţi tenul problematic sau cu tendinţă de îngrăsare, un spray fixator pentru machiaj poate fi folosit zi de zi.


   Voi folosiţi un spray fixator de machiaj? Ce trucuri folosiţi pentru a vă prelungi rezistenţa machiajului?

Pagini