Află detalii importante despre epilatul definitiv

Epilatul este un subiect ce dăinuieşte cu mult înainte de dezvoltarea tehnologiei. Mereu m-a fascinat acest subiect şi am fost în permanenţă informată în legătură cu diverse metode de epilat, pentru a fi la curent cu noutăţile. Nu e prima oară când dezbatem această problemă, însă azi doresc să vă aduc la cunoştinţă în amănunt ce înseamnă epilarea definitivă.

Aşa cum îi spune numele, ne aşteptăm de la epilarea definitivă să dureze cât mai mult şi, dacă se poate, chiar toată viaţa. Nimic nu e definitiv însă, dar pentru a exemplifica este mai bine să luăm drept exemplu epilatorul Silk'n Glide

Sursa http://www.silkn.ro/

Acest epilator este o unealtă excelentă pe care femeile o pot avea la îndemână. Epilatorul Silk'n Glide este cel mai mic epilator IPL, iar faptul că îl putem folosi în confortul propriei locuinţe ne salvează mulţi bănuţi în portofel şi mult timp pe care îl alocam saloanelor sau altor metode. Epilatul cu ceară sau cu epilatorul clasic este tare dureros şi nu există femeie care să treacă prin aces proces cu plăcere. Spre deosebire de aceste două metode, folosirea epilatorului IPL nu doare şi nu irită pielea.


Unde şi de ce să folosim un epilator Silk'n Glide?

Se poate folosi epilatorul Silk'n Glide chiar şi în cele mai sensibile părţi ale corpului. Epilarea IPL pătrunde profund în piele, acţionând asupra rădăcinii firului de păr. De ce să ne asundem după deget? Nouă, femeilor, ne-ar plăcea un asemenea epilator pentru că e simplu şi comod de folosit. Nu toate visăm piele fină şi catifelată fără niciun sacrificiu? Nu tu durere, nu bani cheltuiţi de două ori pe lună... Acum nu mai e un vis, de când putem avea propriul epilator de acest fel în mână. O singură investiţie şi gata, căci oricum banii cheltuiţi pe epilatoarea clasice scumpe, pe sesiunile la salon cu ceară sau alte sisteme  depăşesc cu mult suma alocată unui asemenea epilator Silk'n Glide.

Ce trebuie să ştim înainte de a apela la IPL?

Înainte de a începe acest proces care vă face să spuneţi adio părului nedorit, este bine de ştiut că trebuie să renunţaţi măcar câteva luni înainte la epilatul cu ceară. Pielea nu trebuie bruscată, aşa cum se întâmplă în epilările cu ceară, ci mai indicată este lama de ras.

Pe de altă parte, limitaţi expunerea la soare fără SPF înainte şi după epilarea definitivă. Înainte de proces e esenţial să aveţi pielea curată, fără creme, loţiuni, deodorante, parfum sau alte produse de îngrijire.

De câte şedinţe avem nevoie?

O singură şedinţă nu este suficientă, aşa că în funcţie de zona dorită şi de tipul de piele se stabileşte o schiţă de tratament IPL. De obicei, şedinţele se fac la intervale între 4 şi 12 săptămâni şi depinde de câte şedinţe ai nevoie până să obţii rezultatul devinitiv (în 5 sau poate chiar 6 luni). În timpul şedinţei, un impuls luminos şi un sunet uşor vă confirmă eficienţa aparatului. 

Deci, e definitiv sau nu?

Aceasta este întrebare pe care toate femeile şi-o pun. Merită să investesc în epilatorul IPL Silk'n Glide? Normal că da! După o şedinţă dispare aproape tot părul tratat, dar este absolut normal ca fire noi să reapară după câteva săptămâni, crescute din alte rădăcini. Data viitoare vor fi îndeărtate şi aceste noi fire şi tot aşa, până când vor fi îndepărtate toate firele şi se poate spune că rezultatul este definitiv. Anumite fire voi reapărea, dar vor fi subţiri şi decolorate. Aşadar, epilatul definitiv necesită răbdare, căci procedurile se vor mai repeta multă vreme, dar la distanţe mari de timp.

Cu siguranţă vă voi ţine la curent cu evoluţia mea în legătură cu acest epilator, căci mă bucur să vă anunţ că îl voi avea! Sunteţi curioase de efectele lui?

Articol scris pentru SuperBlog2014


Pagini