Favoritele lunii octombrie 2014


   Cu bune şi rele, luna octombrie a fost pentru mine o lună cu adevărat plină. Cu toate acestea, am apreciat frumuseţea venirii toamnei, cu tot auriul care mă înconjura la orice pas. Ştiu că nu am mai scris de mult o postare de acest gen, dar trebuie neapărat să vă arăt ce produse am iubit în această lună, căci chiar au fost câteva la număr.

   Produse de machiaj şi îngrijire:



   În primul rând, am adorat pudra Illuskin de la Oriflame, din gama The One. Pentru mine, chiar e pudra "The One", căci e cea mai bună pentru nevoile mele. Nu încarcă tenul, arată natural, dar totuşi matifiază şi acoperă binişor, chiar dacă nu aplic fond de ten pe sub. Tot din gama The One am iubit şi mascara Volum Blast, care ar trebui să fie mai lăudată peste tot prin blogosferă. Mie mi se pare genială şi, deşi are o perie mică, alungeşte şi dă volum genelor într-un mod nemaipomenit. De la Avon SuperShock nu m-a mai impresionat ceva aşa de mult! În zilele în care voiam să îmi conturez ochii cu un eye-liner, m-am axat doar pe cel Super Extend Avon. Fiind sub formă de creion, aplicarea e uşoară şi precisă. Rezistă bine întreaga zi şi pentru aproximativ 15 lei cât a costat, este un tuş perfect. 
   Trebuie să trecunosc faptul că în luna octombrie nu am folosit aproape deloc ruj. Da, ştiu că se poartă acele nuanţe superbe de vişiniu, însă eu am preferat ceva simplu. De cele mai multe ori aplicam doar balsamul de buze Tis Farmaceutic cu Aloe Vera, care hidratează extrem de bine şi dă un luciu frumos buzelor. E uşor de reaplicat pe timpul zilei şi deşi îl am de aproximativ o lună, cred că îl voi termina curând. Are un miros subtil, natural, de plante, aş spune eu. 
   De când am primit apa micelară Nivea 3 în 1 o folosesc exclusiv. E excelentă, nu usucă tenul, nu îl lasă lipicios, curăţă foarte bine chiar şi machiajul ochilor şi nu simt deloc disconfort. Presimt că vom avea o iubire de lungă durată şi că o voi recumpăra multă vreme de acum înainte. Un mini-parfum Essence, Candy Shop, a fost cel mai folosit de mine în această perioadă. L-am primit în campania de testare BeautyBarometer şi, trebuie să recunosc, iniţial mi s-a părut cam dulce pentru gusturile mele. În această perioadă de toamnă mi s-a părut însă perfect, nu pot motiva de ce.

   Favorite "random":


   În această lună am citit pe nerăsuflate cartea 13,99 de Frederic Beigbeder. Am cumpărat-o din Auchan la reducere cu doar 4-5 lei, dar subiectul mi se pare fascinant. Este vorba despre munca în cadrul publicităţii, despre construcţia reclamelor cu scop persuasiv, din perspectiva unui om de publicitate. A fost foarte interesant să aflu atâtea lucruri noi despre manipulare media, în special datorită faptului că sunt studentă la Jurnalism. Recomand cu drag această carte, dacă vă atrage tema!
   Pentru a ţine răceala departe, am folosit suplimentul cu măceşe şi cătină Fares, care şi-a făcut excelent treaba. Am ronţăit cam 2-3 comprimate pe zi şi deşi eram sigură că voi răci, nu am avut nimic. Produsul se găseşte în Plafar şi costă cam 11 lei. 
   Din categoria "favorite culinare", am adorat pur şi simplu curmalele deshidratate din Auchan (cam 4 lei punga). Sunt şi ieftine şi bune, fiind un înlocuitor sănătos pentru dulciuri.

   Voi aţi folosit, mâncat, citit ceva din ce v-am arătat eu? Ce recomandări aveţi pentru mine? Vă pup şi vă îmbrăţişez cu drag!

Pagini