Spalatoriehaine.ro, de la practic la elegant

Ma saturasem pana peste cap de barfele celor de la birou. Auzeam in fiecare zi vorbindu-se ba despre fusta mea care isi pierduse culoarea, ba despre camasile albe care capatasera o nuanta invechita. Eram o angajata chiar buna, mereu imi faceam rapoartele la timp si fusesem apreciata chiar de catre directorul firmei. Cu toate acestea, nu cheltuiam niciodata multi bani din salariu pentru a-mi cumpara haine. Nu ca as fi avut un salariu mic, dar eram adepta lucrurilor durabile: cumparam haine de calitate, usor de asortat, care sa poata fi purtate cat mai mult.

De ceva vreme, simteam insa ca orice fac acasa este de prisos. Ma stresa faptul ca nu aratam impecabil ca celelalte colege, care aveau mereu rochiile calcate, curate si parfumate. Ajungeam tarziu acasa si porneam masina de spalat seara,  iar rufele le uscam pe unde apucam: ba le puneam pe un uscator care semana cu un copac cu crengi zapacite, ba le tineam pe calorifer. In orice situatie, ma trezeam cu haine cocolosite, pline de cute, pe care trebuia sa le calc cu orele pentru a arata normal.



Eram extenuata de aceasta munca si frustrata in acelasi timp, cand vedeam ca dupa chinuri teribile unele haine se decolorau, altele nu erau curatate suficient si ramaneau patate. In seara in care am sarbatorit un contract important, a cazut o picatura in paharul rabdarii, care a declansat furia mea. De fapt, era un pahar de vin rosu varsat pe rochia mea alba, cumparata recent. In mintea mea in momentul acela erau doar chinurile ingrozitoare pentru a scoate pata sau, mai rau, aruncarea unei rochii nou-noute care a costat o gramada de bani. Toata lumea se uita la mine de parca eu as fi impedicat chelnerul si el varsase vinul pe rochia mea. Am zambit fals, desi se vedea ca eram teribil de furioasa. Atunci, o colega , Elena, imbracata intr-o rochie rosie lunga a venit si m-a luat la baie, sa reparam cat de cat dezastrul.

- E doar o pata de vina, stai linistita! Zilele trecute l-am prins pe baietelul meu de 2 anisori si jumatate ca framanta plastilina pe bluza mea preferata! Iti dai seama ce dezastru, dar nu e mare lucru.
- Nu e mare lucru? m-am enervat eu. Rochia e distrusa! Am dat o gramada de bani pe ea si am purtat-o doar o ora... E imposibil sa o curat, mai ales ca  masina mea de spalat abia face fata la pete minore... E un dezastru, un dezastru!
- Calmeaza-te, ai innebunit? Cum sa fie dezastru? Cu un drum la spalatoriehaine.ro ai scapat de problema! Tu unde crezi ca ne curatam noi hainele? Crezi ca stam acasa ore cand putem sa le curatam foarte bine intr-un loc ieftin si eficient? Hahaa... eu una am abonament lunar de un secol. Scap de griji si uite asa arat in fiecare zi ca scoasa din cutie. Cum, nu stiai? Pai tu unde iti speli hainele, covoarele si toate cele?

Nici nu a apucat sa termine ca am fugit acasa. Eram suparata si nu voiam sa mai raman la petrecere cu rochia murdara. Am luat un taxi si am ajuns acasa in 20 de minute. M-am dezbracat, am facut un dus si m-am bagat in pat. Am luat tableta in brate si am inceput sa caut informatii despre site-ul www.spalatoriehaine.ro. Ceea ce spusese Elena mi se parea incredibil. O spalatorie online unde sa scap de stresul spalarii hainelor? Unde sa spun adio chiar si celor mai grele pete? Pe un site usor de navigat am gasit informatii pretioase despre aceasta spalatorie Express Cleaning, pentru haine impecabile!

Am plecat dis de dimineata cu un scop precis: am luat rochia in geanta si am ajuns la destinatie. Am inceput sa povestesc ce si cum, ca pata de vin, ca rochie alba, material fragil etc. Mi s-a spus ca o curatatorie non-chimica este ideala pentru nevoile mele. Cateva zile mai tarziu ridicam o rochie impecabila, parca mai alba decat la cumparare! Eram incantata, asa ca am inceput sa ma interesez desre TOATE programele spalatoriehaine.ro. Am aflat detalii si despre spalatoria chimica, despre programul de calcare, despre curatarea incaltamintei, perdelelor, dar si despre faptul ca daca vreau sa spal aici covoarele transportul dus si intors este asigurat, ba mai mult, gratuit! Ce motiv imi mai trebui pentru a-mi face abonament lunar? Va spun eu: niciunul!

Am devenit clienta fidela Express Cleaning si cunosteam toate chichitele site-ului. Colegele de la serviciu au observat imediat diferenta:

- Cine i-a spus si ei secretul despre spalatoriehaine.ro? intrebau ele razand.

De atunci nu am mai pierdtut timpul spaland ineficient hainele elegante acasa. Ma bazam pe Express Cleaning, secretul meu pentru a fi mereu aranjata. Ma bucuram de un job bine platit si de o reputatie buna. Eram fericita si implinita, cu mai mult timp liber pentru activitatile care imi placeau. Eleganta incepe atunci cand esti increzatoare si cum nu poti fi increzatoare fara haine curate, spalatoriehaine.ro este un prim pas catre o atitudine noua.


Pagini