Cizme de dama Standard-Shoes.ro

O fi vreo noutate că îmi plac hainele, pantofii sau cosmeticele? Dacă e, înseamnă că eşti la prima vizită pe blog. Mereu sunt în căutare de noi site-uri de haine sau încălţăminte, aşa că şi lista mea de dorinţe este într-o continuă dezvoltare. 


Acum am descoperit site-ul Standard-Shoes.ro, pe care am petrecut vreme bună admirând diverse modele de încălţăminte. Bineînţeles, pe acest site puteţi găsi şi haine sau încălţăminte de băieţi, dar eu m-am limitat la pantofii de damă. Şi cum este sezonul rece, ochii mi-au fugit mai mult către categoriile de ghete, cizme sau botine. Nu ar fi vorba că nu am, ba din contră, dar mereu am impresia că îmi mai trebuie modelul X de gheată, că nu am o cizmă care să meargă cu noua mea fustă sau că îmi lipseşte o pereche de botine elegante. Indiferent de dorinţe, am descoperit cu mare drag categoria de cizme Standar-Shoes.ro, pe care am răsfoit-o cu plăcere. Şi cum nu mă pot limita doar la răsfoit, am pus ochii pe nişte cizme negre, perfecte pentru fustă sau rochie. Pentru că am senzaţia că îmi lipsesc!


Trebuie să recunosc că sunt nehotărâtă între aceste perechi de cizme. Îmi doresc de ceva vreme o pereche de cizme negre, iar acestea două îmi plac în egală măsură. Nu ştiu exact ce să aleg, aveţi vreo sugestie? Şi primele îmi plac tare mult, dar încerc să mă consolez cu gândul că astfel de model de încălţări se află deja în colecţia mea. Detaliile acestor perechi de cizme negre mi se par tare interesante şi uşor de asortat.


Una peste alta, am descoperit unde pot găsi cizme de dama pentru iarnă: doar pe Standard-Shoes.ro! Şi nu doar cizme, ci şi alte tipuri de încălţări deosebite, la preţuri mici. Voi ce spuneţi, care dintre aceste perechi vă face cu ochiul? Sau dacă aţi descoperit altele pe site vă invit să le arătaţi!

Pagini