O oja turcoaz Leydi in toiul iernii

Zilele trecute nu am folosit ojă deloc. Nici măcar un lac transparent. Nimic. Nu am avut timp şi nici stare de aplicat ojă, deşi de aproape 2 ani mereu am unghiile colorate. Îmi place să am manichiura făcută şi dacă las unghiile "nepictate" se rup uşor şi devin foarte fragile. Aseară mi-am rezervat 5 minute pentru unghiile mele şi după o pauză atât de lungă am simţit nevoie să aleg o culoare tare. Îmi ţin ojele într-o cutiuţă şi durează ceva până ce mă hotărăsc. Am ales o ojă Leydi, într-o minunată nuanţă de turcoaz.


Acum ceva vreme, când participam la concursuri, am avut norocul să câştig o ojă Leydi roşie care m-a surprins prin rezistenţa ei: 3 zile pe unghiile mele mofturoase! Aşa că am cumpărat-o pe aceasta fiind deja convinsă de calitatea ojelor Leydi, dar şi cucerită de această nuanţă minunată de turcoaz. 


Pentru mine, această ojă a fost favorita verii atât pentru manichiură, cât şi pentru pedichiură. Şi ce mă poate opri să o port şi acum, chiar dacă e iarnă?


Este o ojă care se aplică uşor, eu în general aplic 2 straturi pe fiecare unghie, după ce le las pe fiecare să se usuce. La final folosesc spray-ul pentru uscare rapidă Farmec şi obţin o manichiură care rezistă aproximativ 3 zile fără să se ciobească.




Un lucru de apreciat este... preţul! Eu am cumpărat această ojă de la un magazin cu produse cosmetice de "colţ" cu doar 4 lei! Când mă gândesc la faptul că am o ojă OPI care rezistă doar o zi pe unghiile mele, iar aceasta rezistă cu brio 3 zile, eu zic că face toţi banii! Nu mă voi feri de această marcă de oje considerată ieftină, din contră.



  • Vă place turcoazul?
  • Aveţi oje ieftine de bună calitate?
  • Ce culoare are oja voastră acum?

Pagini