Experienta mea cu aspiratorul cu sac Philips Performer Expert FC8725/09

V-ati obisnuit doar cu postari din sfera de beauty si fashion? Inseamna ca azi va surprind. Vorbim despre casa, despre curatarea ei eficienta si despre un accesoriu tare drag mie. De ceva vreme imi doream un aspirator nou Philips, asa ca parca si el mi-a simtit dorinta si a venit sa imi faca o bucurie. In ziua cand m-a sunat curierul nu aveam stare! De atunci si pana azi il tot pun aproape zilnic la treaba. L-am supus la multiple provocari si de fiecare data m-a surprins pozitiv.



Aspiratorul meu vechi este tot un model Philips. Insa cand am asezat ambele produse unul langa celalalt... mai ca imi venea sa rad! Pana atunci fusesem multumita de eficienta fostului si eram convinsa ca era tot ce imi trebuia. Cat m-am inselat! Inca de la prima aspirare cu noul meu Aspirator cu sac PHILIPS Performer Expert FC8725/09 mi-am dat seama ca la mine in casa nu era atat de multa curatenie pe cat crezusem eu. 

Si pentru a intelege mai bine ce si cum, am decis sa facem un clip video explicativ. Am prezentat aici fiecare componenta, modul de functionare si avantajele aspiratorului Philips Performer Expert. A fost primul meu clip pe youtube pentru care mi-am folosit vocea si nu numai, asa ca nu trebuie sa ratati momentul sa il vizionati:


Dar haideti sa le luam pe rand si sa va arat intai componentele sale:
1.Furtunul clasic si prelungitorul. Ambele se simt foarte calitative, iar prelungitorul are o tehnologie de functionare foarte interesanta. In plus, pe maner exista o supapa care permite iesirea aerului, asta daca doriti sa scadeti puterea de aspirare.



2.Duza de aspirare TriActiveZ. Mi s-a parut cea mai interesanta componenta, eu fiind obisnuita doar cu capetele clasice de aspirator. Aceasta are o tehnologie moderna de functionare, pentru ca forma unica de Z faciliteaza aspirarea prafului si a firimiturilor mai mari. 


Acest cap este perfect, de exemplu, atunci cand varsati orez, cereale, seminte etc. pe covor, gresie, mocheta sau parchet. Aspira fara a mai fi nevoie ridicarea capului de aspirare. In plus, pentru ca nu are perie, scamele si firele de par nu se mai lipesc de capul de aspirare. Super practic si comod, nu-i asa?


 3.Cap de aspirare 3 in 1 Triactive+. Al doilea cap mare este perfect pentru a curata praful in profunzime, deci a fost o minune pentru mocheta si covoare. Oricat de "latoase" au fost, capatul acesta a captat tot praful din orice colt al casei. Pana sa il am nici nu credeam ca se poate afla atat de mult praf in casa mea, dar acum ma bucur ca pot respira un aer mai curat. 


In plus, stiati ca acest Aspirator cu sac PHILIPS Performer Expert FC8725/09 este testat pentru calitatea ECARF si poate fi utilizat si de catre persoanele cu alergii? Filtrul sau HEPA 13 are rolul de a purifica aerul evacuat cu pana la 99,95% din alergeni, asa cum sunt acarienii, polenul, parul de animale etc. Astfel, aspiratorul Philips contribuie la crearea unui mediu curat propice chiar si copii sau pentru personale sensibile si alergice.


4.Capatul pentru spatii inguste si cel pentru canapele, scaune de birou, chiar si pentru aspirarea prafului din laptop. Am folosit cu drag ambele capete, asa cum ati vazut si in clipul video.


Aspiratorul meu Philips cu sac are o tehnologie AirflowMax, considerata revolutionara pentru performanta sa extrema. Aceasta ajuta la optimizarea fluxului de aer, pentru a avea o forta maxima de aspirare CHIAR DACA sacul este aproape de umplere! Motorul sau este confectionat in asa fel incat sa foloseasca mai putina energie, dar sa genereze un debit mai mare de aer. In plus, exista un control perfect al intensitatii aspirarii: totul sta doar intr-o miscare a potentiometrului!



Sacul de 5L este perfect pentru o functionare de lunga durata. Pot aspira mult si bine de acum inainte, cu siguranta ca sacul imi va fi prieten de incredere. 


Cred ca una dintre cele mai mari calitati ale acestui Aspirator cu sac PHILIPS Performer Expert FC8725/09 este apartenenta la clasa energetica A. In acest fel avem garantia ca nu consumam foarte multa electricitate cand il bagam in priza (apropo de priza, acest aspirator are un cablu inteligent, care "vine singur acasa" cand este chemat!). Are o putere a motorului de 650W si un consum anual de energie de 27.8kWh. Un alt avantaj este reprezentat de zgomotul redus, chiar si pe cea mai ridicata treapta. Daca vechiul aspirator nu putea fi pornit dupa ora 20:00, ca sa nu deranjam vecinii, cu noul Philips Performer Expert nu mai am aceasta grija!


Si pentru ca vestea despre noul Aspirator cu sac PHILIPS Performer Expert FC8725/09 nu trebuia sa ramana neaimpartasim, am imprastiat-o cat de mult am putut! La prieteni, parinti, bunici sau colegi.


Concluzia? Nu ca nu l-as mai da inapoi, dar mi-a deschis o pofta teribila de curatenie! Curatenia de Paste nici nu exista la mine, pentru ca am facut totul din timp, ordonat, iar acest Aspirator cu sac PHILIPS Performer Expert FC8725/09 mi-a fost un prieten de nadejde. Vorba bunicii lui Andrei: "Ce e aia curatenie de Paste? Curatenia se face in fiecare zi!"

Daca doriti sa fiti la curent cu nutatile si sa primiti GRATUIT produse precum aspiratorul meu, inscrieti-va AICI:

Pagini