HAUL DressLink: Cum arata in realitate produsele cumparate cu 0,01$

Vă mai amintiți de acest wishlist Dresslink? Și nu era doar un wishlist, ci era un articol cu coșul meu de cumpărături. Dresslink este un site chinezesc cu haine, încălțăminte și alte accesorii. Avantajul este prețul foarte mic al produselor. Transportul nu este însă unul fix, el se calculează la fiecare produs în parte, în funcție de greutate. Pentru încălțăminte, de exemplu, transportul poate ajunge la prețuri mai mari, de peste 10$. Însă pentru haine cu o greutate mică transportul va fi scăzut. Produsele mele au costat 11,15$, iar transportul a costat 10,91$, prin China Post (10-25 business days, with Tracking number). Am urmărit statusul comenzii în fiecare moment pe 17track.net, am ridicat coletul de la Poșta Vamală fără să plătesc nimic în plus. Depinde însă de vameșul întâlnit, pentru că se poate să găsiți o persoană care să nu vă înțeleagă și care să vă pună să plătiți taxe. 


1.Fustă roz - LINK AICI

Am fost foarte îndrăgostită de această fustă când am văzut-o pe site și cu greu m-am hotărât la o culoare. Oscilam între negru, roz și vișiniu. E minunată, materialul cade frumos pe corp. Culoarea e perfectă pentru primăvară, iar modelul acesta îmi lipsea din colecție. Un minus ar putea fi lungimea, mi se pare cam scurtă. Pentru chinezoiace, care au un posterior mai mic, fusta arată bine la spate, dar pe mine am senzația că stă cam ridicată. Vreau să o port, am câteva combinații în cap, iar când nu o voi mai agrea o voi dărui surioarei mele.




2.Set lenjerie intimă - LINK AICI

Iubesc lenjeriile cu dantelă, iar aceasta mă mulțumește pe deplin! Sutienul se închide în față cu magnet și, deși recunosc că mi-a fost teamă să se deschidă, sistemul de prindere este foarte sigur, magnetul este puternic și rezistă toată ziua. Am ales mărimea 36, M-ul, și îmi vine foarte bine. Întreg setul este de calitate, îl recomand!



3.Șosete bej - LINK AICI

Le iubesc! Au o calitate mai bună decât mă așteptam, sunt moi, călduroase, iar dantela oferă un detaliu tare frumos. Sunt perfecte pentru a fi purtate cu cizme înalte și fustă, atât cât să se vadă dantela sus. Au meritat investiția, îmi doream de multă vreme asemenea șosete. 


4.Bluză mov - LINK AICI

La momentul cumpărării această bluză făcea parte din oferta de produse la 0,01$. E o bluza specială, cu mânecile decupate (dați click pe linkul de mai sus pentru a o vedea mai bine). Materialul nu mă mulțumește pe deplin și nici design-ul, am senzația că nu arată prea frumos și nu prea știu cum să o asortez. Mă gândesc serios să prind mâneca în 1-2 puncte, pentru a nu mai fi atât de... ciudată.


5.Accesoriu cosmetic pentru eliminarea părului facial - LINK AICI

Dumnezeule, ce ciudățenie! Dar știți ce e cel mai ciudat? Că funcționează! E un arc lung, care prin mișcări îndepărtează părul facial. Am reușit cu succes să epilez firele din zona de deasupra buzei superioare fără o durere prea mare. De asemenea, firele de pe pomeți au fost eliminate rapid. Ca să înțelegeți cum se folosește vă rog să urmăriți clipul următor:




Nu uitați să investigați categoria cu produse la 0,01$! Aceasta se actualizează constant și puteți profita de ea chiar acum:


Una peste alta, comanda mea DressLink a meritat investiția. Sunt curioasă dacă vă tentează produsele. Ce părere aveți despre cumpărăturile mele? 

Vă îmbrățișez! 

Pagini