Mici bucurii pentru femeile Manier(ate)

Se spune că în viață nu ajungi să le știi niciodată pe toate. Chiar dacă eu cutreier în lung și în lat internetul și cunosc multe site-uri cu haine, cosmetice sau alte accesorii, mereu descopăr câte unul nou. Așa este și în cazul site-ului Manier.ro. Recunosc, l-am răsfoit ceva vreme. Îmi place să văd că un site are design atractiv, ușor de navigat și nu foarte încărcat. Îmbinarea categoriilor cu genți, portofele, curele, cosmetice și aromaterapie e o adevărată desfătare pentru noi, femeile. 

Ce poate fi mai frumos decât să te bucuri de o geantă nouă din piele, de cosmetice și produse de îngrijire, iar seara să aprinzi o lumânare parfumată sau să te răsfeți în parfumurile îmbietoare ale uleiurilor esențiale? Ah, o bucurie de nedescris! Bineînțeles că și domnii se pot orienta pe site-ul Manier după un cadou pentru EA, eu garantez că va fi fericită să primească asemenea produse nu doar cu o ocazie specială. Cele mai frumoase cadouri se dau fără motiv, nu?

Și pentru că tot am navigat atât, am ales și câteva produse care chiar s-ar integra de minune în colecția mea de haine sau cosmetice. Nu, nu vreau să spun dacă am neaparată nevoie de ele acum, dar viața e prea scurtă pentru a nu ne face bucurii din când în când, așa cum este o comandă online! Mie una mi se înseninează ziua când mă sună curierul, zău! 

Prima categorie în care m-am pierdut a fost cea de genți. Am destule genți, dar parcă niciodată nu strică una în plus. Nici nu vreau să mă gândesc la fețele prietenului meu dacă aș mai primi încă una, dar parcă îl aud: ”Mai ai una la fel, când o să le porți pe toate?”. Modelul care m-a atras cel mai tare este:

Sursa http://www.manier.ro/genti

Franjuri, franjuri și iar franjuri! Știu că se poartă în acest an franjurile și îmi plac la nebunie gențile care au asemenea detalii. Deși vorbim despre o geantă neagră, simplă, franjurile o fac specială și chic, potrivită și pentru un look elegant, dar și pentru unul casual.

M-a atras mult și portofelul de mai jos și, deși e maro și teoretic nu se asortează cu geanta de mai sus, e super drăguț și încăpător. Nu v-am spus că am o mulțime de genți? Nu vă faceți griji, am cum să îl asortez!

Sursa http://www.manier.ro/portofele

Pe site se găsesc și cosmetice tentante, dar și produse pentru aromaterapie. Dintre cosmeticele lor mi-au stârnit cel mai mult curiozitatea cele din gama Jacob Hooy. Am descoperit aici produse mai mult decât interesante, cu ingredente recunoscute ca fiind ”miraculoase” pentru piele. Aș fi tare curioasă de efectele acestui lapte de curățare cu cimbru și castravete, dar și de cele două creme de zi și de noapte cu mușețel. De asemenea, eu iubesc apa de trandafiri pentru ten și vă asigur că e uimitoare. Am încercat în trecut de la o altă firmă, însă și aceasta Jacob Hooy mă atrage.


Vă invit și pe voi să ”investigați” site-ul cu genți, portofele și cosmetice Manier.ro și să îmi spuneți ce produse vă fac cu ochiul.




Pagini