Review balsam de par Jason pentru par uscat si deteriorat

Rareori în rutina mea de spălarea a părului folosesc doar şampon. Balsamul sau masca de păr sunt produse de nelipsit pentru mine, fără de care nu aş putea să am un păr moale, uşor de pieptănat şi fără vârfuri despicate. Am un păr lung, pe care îl iubesc mult şi pe care îl îngrijesc în permanenţă. Azi vreau să vă vorbesc despre un  balsam de păr Jason pentru păr uscat şi deteriorat, care a intrat de aproape o lună şi jumătate în rutina mea.

                        Fotografii realizate cu aparat foto digital Canon PowerShot SX510

Dacă este ceva ce caut în special la un balsam bun de păr, atunci este vorba despre hidratare, iar acest balsam Jason cu vitaminele A, C şi E are această calitate. După uscare, părul rămâne moale şi catifelat. Mă ajută să ţin departe senzaţia de fir de păr uscat, cu aspect de "mătură". Părul se piaptănă mai uşor după folosire, fără să se rupă. Cantitatea de 454g este suficientă pentru multe aplicări, deci este un produs foarte spornic. După aproape o lună şi jumătate de folosire la fiecare spălare nu am consumat mai mult de un sfert de sticluţă. 


Mirosul acestui balsam de păr Jason pentru păr uscat şi deteriorat este tare plăcut, mie mi se pare a fi mirosul clasic de "păr curat".

Puteţi găsi acest basam de păr Jason pentru păr uscat şi deteriorat cu vitaminele A, C şi E pe site-ul http://www.organicbaby.ro, la preţul de 48 lei. Produsul NU conţine lauril/sulfat lauret şi nici parabeni.


Cum aplic acest balsam de păr Jason pentru păr uscat şi deteriorat?

Pasul 1: Îmi umezesc foarte bine părul, deci pentru asta stau cam 3-4 minute sub duşul cu apă călduţă. Cu cât părul este mai îmbibat cu apă, cu atât şamponul va face mai multă spumă şi va fi necesară o cantitate mai mică. 
Pasul 2: Aplic aproximativ un pumn de şampon, apoi masez bine scalpul. Nu insist pe firul de păr, pe lungimea lui, merg pe principiul că este de ajuns că şamponul se prelinge pe el. 
Pasul 4: Clătesc cu apă din abundenţă. Storc bine părul, dar nu trag de el, nu îl agresez. 
Pasul 5: Pun îl palmă cantitatea de balsam de păr pe care o vedeţi mai jos şi o întind bine pe lungimea firului de păr. NU aplic balsam la rădăcină, pentru a nu face părul să se îngraşe şi mai tare. Balsamul este unul concentrat, gros, după cum se vede şi în fotografia de mai jos. Stau cam 10-15 minute (eu oricum fac băi de minimum 40 de minute). 
Pasul 6: Clătesc iar părul. 
Pasul 7: Usuc părul în prosop, aplic o pompiţă de ulei de cocos sau de argan pe lungimea firului de păr, apoi usuc părul cu peria şi uscătorul.


Trucuri pentru un păr sănătos:
  • NU pieptănaţi părul ud, ci să aşteptaţi până se usucă, pentru a nu-l deteriora.
  • Evitaţi spălatul pe cap sau pieptănatul în jos. Când părul revine la forma iniţială, se poate încâlci şi mai rău.
  • NU folosiţi şampoane dure dacă aveţi un scalp sensibil. Evitaţi SLS-urile, chiar dacă este greu. Un şampon blând vă ajută să menţineţi scalpul hidratat, neagresat, iar el îşi va face singur "munca".
  • Măştile homemade fac minuni. Profită de uleiurile vegetale (ulei argan, ulei de cocos, ricin etc), de gălbenuşul de ou, dar şi de fructe (lămâie, avodo strivit, banană etc). Dacă stai măcar 30 de minute cu o asemenea mască pe păr, te asigur că vei vedea rezultate uimitoare!
  • Foloseşte uleiurile chiar şi după spălare. Pe părul puţin umed aplică, de la jumătate spre vârfuri, câteva picături de ulei. Eu folosesc cel mai des uleiul de argan şi uleiul de cocos. A doua zi după spălarea părului, acesta se usucă spre vârfuri, aşa că repet procedura înainte de a ieşi din casă.


 ♡ Voi aţi încercat balsamurile de păr Jason? 
♡ Care este produsul vostru preferat din rutina de îngrijire a părului? 


Pagini