Costumul de baie ce nu a vazut inca marea

A trecut vara și nu am mai apucat să port acest costum de baie. L-am comandat destul de târziu și când a ajuns am pierdut orice șansă de a-l duce la mare sau la piscină. Nu regret, îl voi adăuga la colecția mea și cu siguranță vara viitoare va fi primul purtat. Vreau să vă arăt totuși cum arată în realitate, pentru că diferențele față de fotografiile de pe site sunt aproape insesizabile.




Pe site, sutienul nu are bretele, dar mie mi-a venit cu bretele detașabile. Nu cred însă că le voi purta. Culoarea, combinația de nuanțe, totul arată ca în fotografii.


Costumele de baie care au sutienul tip bustieră sunt cele mai potrivite pentru fetele care au un bust mic. Sunt preferatele mele pentru că formează iluzia unui decolteu ceva mai mare, pe când cele clasice, cu bretele, tind să facă decolteul să pară și mai mic. De ce să nu apelăm la asemenea trucuri dacă se poate? În schimb, costumul de baie ales de mine are și o fundiță albastră pe sutien, ce creează și mai mult volum.


În partea de jos, perechea de bikini este simplă, normală, cu închiderea ce necesită nod în fiecare parte. Se mulează frumos pe corp și nu arată ciudat nici în față, nici în spate. Vă recomand să acordați atenție sporită alegerii mărimii. Eu am ales S, însă pentru acest costum S=M, așa că pentru un corp mai slăbuț s-ar putea să fie larg.




Am pus ochii și pe alte costume de baie SheIn:









Ce părere aveți despre alegerile mele?

Pagini