Palariile iti schimba tinuta!

Accesoriile sunt extrem de importante in alcatuirea unei tinute. Nu o spun doar eu, ci o spun cei mai mari specialisti in moda. De cele mai multe ori, o tinuta simpla, accesorizata corect, atrage mai multe priviri admirative decat o tinuta lipsita de un element de culoare. Imi place sa cutreier magazinele in alegerea accesoriilor potrivite si stiu ca pot schimba cu totul o tinuta cu ajutorul lor. Preferatele mele sunt bratarile - ma simt foarte confortabil purtandu-le, uneori port È™i coliere sau chiar palarii. Uit tot timpul de cercei si de ceas; rareori port aceste elemente. Revenind la palarii, nu vi se pare ca tot mai putina lume le poarta? Personal, ma intristez din aceasta cauza, pentru ca palariile adauga un plus de indrazneala unui outfit. Chiar daca vorbim despre o sepca new era sau de o palarie sofisticata, aceasta atrage imediat privirile trecatorilor.

O palarie neagra, de dimensiuni medii, poate oferi o eleganta aparte unei tinute. Pe de alta parte, purtata cu o pereche de pantaloni scurti si cu o pereche de tenisi ofera un aer jucaus si tineresc. Inclusiv baietii arata tare bine cand isi accesorizeaza o tinuta cu bun gust cu o palarie moderna. Observ tot mai des orientarea lor catre categoria de sepci new era, care pot fie sa aduca un plus tinutei, fie sa o strice cu totul. Asa ca, domnilor, atunci cand apelati la astfel de sepci, pastrati outfitul cat mai simplu si nu exagerati cu pantalonii cazuti pana la genunchi. Lasati aceste tinute pentru baietii lui Snoop Dogg. Foarte rar am vazut tipi care chiar sa arate grozav imbracati in acest stil, asa ca este cel mai bine si mai indicat sa mergeti pe o linie cat mai simpla. 

De altfel, am vazut si tipe putand aceste sepci. Nu pot sa neg, este drept ca un astfel de accesoriu arata tare hot purtat de o bruneta bronzata, cu blugi rupti si un maieu lejer. Personal stiu ca nu mi se potriveste acest stil, dar ce-i frumos... stiti voi continuarea. Pana una-alta, va invit sa aruncati un ochi pe site-ul www.townfashion.ro, unde veti gasi sepci new era la preturi mici, cu transport sigur si o calitate buna. 

Pagini