Cu ce rochie de seară o îmbrăcăm pe Cenușăreasa?

Sunt curioasă ce rochie de seară și-ar fi ales Cenușăreasa dacă ar fi trăit în vremurile nostre. Având în vedere cât de multe variante există pe piață în zilele noastre, sigur i-ar fi fost mult mai greu să se oprească asupra unui singur model. Dar Frumoasa din Pădurea Adormită? Ileana Cosânzeana? Albă ca Zăpada știm deja că ar fi optat pentru o rochie de culoarea spumei laptelui, care să îi accentueze ochii și părul negru, ca abanosul.

Îmi pot permite să mă joc puțin și să devin, măcar pentru câteva minute, directorul de imagine al Cenușăresei. Să ne gândim că trebuie să meargă diseară la bal, într-o zi oarecare din 2015. Oare cum ar trebui să se îmbrace pentru a atrage toate privirile? Oare ce știe ea despre modă și frumusețe, când pe timpul poveștii ei nu se folosea machiaj? Ajutorul meu este site-ul www.helenboutique.ro. Nu am foarte mult timp la dispoziție, balul se apropie, iar eu trebuie să găsesc rochia perfectă pentru Cenușăreasa noastră. Am descoperit pe site trei rochii frumoase și moderne, care în mod cert o vor avantaja. Sunt sigură că stilul secolului 21 îi va plăcea. De altfel, nu va avea de ales, e foarte greu să mai găsesc acum o rochie ca în vremurile ei. Poate doar la costumele cu ursitoare. În plus, rochiile de acum sunt mai ușoare decât cele din povești și mai rapid de îmbrăcat. E momentul să uităm de corsete incomode și rochii cu volane grele!




Să fie lungă și roșie? Scurtă și albă sau scurtă și neagră? Grea decizie! Indiferent de alegere, am siguranța că livrarea va fi rapidă și sigură. În plus, rochia primită va fi la fel ca cea de pe site. Știm cu toții cât de deranjant este să comanzi ceva online și să primești un produs diferit, care nu seamănă cu cel fotografiat nici în ceea ce privește modelul, nici în ceea ce ține de material. Nu este însă cazul și pentru site-ul helenboutique.ro! Rochia Cenușăresei va fi una ce va atrage toate privirile, iar prințul sigur îi va cădea la picioare. Nu doar pentru a-i pune pantoful, însă și la figurat!

Vouă care model vă place mai mult? 
Pe care îl vedeți mai potrivit pentru Cenușăreasa noastră?
◕‿◕

Pagini