Allview X2 Soul Style: elegant și bun de făcut... selfie-uri!

Îmi dai, te rog, telefonul tău, să-mi fac o poză?, auzeam o colegă întrebând-o pe cealaltă. Mereu îmi ceri telefonul să îți faci selfie-uri, spunea amuzată Anca. Ade, doar până în ianuarie, când îmi voi lua noul Allview X2 Soul Style. E un telefon tare elegant și bun de făcut... selfie-uri! 

Și uite așa am devenit foarte curioasă să aflu mai multe despre acest smartphone. Mai ales că interacțiunea cu restul lumii din social media mă definește atât ca om, cât și ca freelancer. Asta pentru că sunt o bloggeriță de fashion ce încearcă mereu să păstreze o legătură strânsă cu cei ce o urmăresc în online. Am spus încearcă, deci nu dați cu parul. Iubesc tot ce fac și pun pasiune și dăruire în fiecare cuvânt sau poză postată. Martore îmi stau cele peste 500 de postări, fiecare făcută cu maximum de energie și pasiune. Și puțin ajutor din partea celui drag, un fel de Instagram Husband, la fel ca în clipul de mai jos:


Zi de zi postez ba pe Twitter, ba pe Pinterest, ba pe Facebook, ba pe Instagram. Dintre toate cele enumerate, cred că cel mai mult îmi place Instagram-ul. Mi se pare o modalitate perfectă de a exprima atât de mult, fără a scrie totuși descrieri kilometrice. Sigur ai văzut deja în partea de sus fotografii ce se derulează: sunt momente din viața mea puse laolaltă pe Instagram. Împreună, formează un mic cufăr cu amintiri, pe care îl pot răsturna oricând vreau și pot admira fiecare moment în parte. Partea frumoasă la Instagram și la social media, în general, este aceea că pot ține acest cufăr deschis sau pot să-i pun lacăt. Astfel, ne putem vedea unii altora întâmplările, putem împărtăși învățături și sentimente. Dar pentru asta avem nevoie de un ajutor pentru a face cele mai reușite poze.

Şi, pentru a face capturi bune, Allview X2 Soul Style este o alegere cât se poate de inspirată. Pentru că de la el am pornit discuția noastră, pot spune că încă de când l-am văzut prima oară mi-a părut un telefon cu adevărat elegant. Nu spun deseori asta, dar un astfel de smartphone, pe cuvânt de cercetașă, că te face să te simți foarte bine avându-l în buzunar sau în geantă. Asta pentru că are un design slim, cu o grosime de doar 6,95 mm și un dispay de 5 inch și e îndeajuns de mare încât să poți naviga nestingherit în online, dar îndeajuns de subțire pentru a fi potrivit chiar și unei domnișoare.

Chiar dacă Allview X2 Soul Style are un design modern și atractiv, nu face rabat nici de la performanță. Cu un procesor Quad Core 1,3GHz, o memorie RAM de 2GB și una Flash de 16Gb, smartphone-ul reușește să facă față oricăror provocări, chiar și pentru cei mai activi posesori. Câteva jocuri, mai multe aplicații, o serie de poze și filmulețe și totul merge strună. Unde mai pui că bateria de 2350mAh are o durată foarte bună de viață. Chiar dacă memoria telefonului promite mult, caracteristica mea preferată este, după cum bine ți-ai dat seama, camera.

Allview X2 Soul Style are o cameră principală de 13MP, perfectă pentru fotografiat în stânga și în dreapta cele mai frumoase imagini. O cameră bună poate fi salvatoare pentru oricine, dar mai ales pentru o bloggeriţă. Asta pentru că este mult mai uşor să scoți telefonul, să apeşi un buton, apoi să încarci poza pe Instagram, decât să iei cu tine aparatul foto, să faci fotografia, să o descarci în laptop... ai prins ideea. Într-o lume în care timpul chiar înseamnă bani, astfel de detalii pot fi uneori de... nepreţuit.

Și ca să fie treaba treabă, Allview X2 Soul Style este dotat cu LED Flash, să nu ai nicio grijă în ceea ce privește momentul în care te hotărăști să-ți faci o poză. Așadar, fie zi, fie noapte, să curgă amintirile! Tehnologia camerei acestui smartphone ce are 4 lentile, dintre care una de safir, ne asigură că toate pozele noastre vor fi impecabile. Fără reflexii, datorită filtrului antireflexie și UV, dar cu și mai mult șarm. Asta pentru că Allview X2 Soul Style are o funcție de Face Beauty ce retușează pe ici, pe colo, pentru a ascunde defectele și pentru a accentua calitățile. Perfect pentru noi, fetele, nu?



Indiferent că vrei să faci o poză de tipul ”Picture in picture”, una ”360 Panorama”, un ”HDR Shot” sau chiar o fotografie ”3D”, Allview X2 Soul Style este ajutorul tău de nădejde de fiecare dată. Și să nu uităm că Allview X2 Soul Style filmează full HD, o altă caracteristică extrem de utilă a un smartphone.


Pe lângă o cameră principala foarte "potentă", Alview impresionează și prin cameră frontală de 5MP. Toate aceste avantaje se văd cel mai bine în calitatea unui selfie, mai ales în cele de grup. Pentru că, să recunoaştem, momentele acelea când ieşim în oraş şi unul dintre prietenii noştri strigă: Hai, toată lumea să stea la poză! sunt de neprețuit. Unde mai pui că o fotografie înrămată chiar e un cadou minunat. Uite, ţi-am oferit o idee inspirată pentru Crăciun.

Tot de Crăciun, nu ar strica să îi oferi persoanei iubite noul Allview X2 Soul Style. Mai ales dacă este o persoană activă pe reţelele de socializare. Şi pentru că norocul este de partea celor ce muncesc, poţi câştiga noul smartphone Allview într-o campanie atractivă pe BlogAwards. Nu trebuie decât să ai un blog mai bătrân de un an şi puţină inspiraţie pentru a răspunde la întrebarea: Care este dotarea/funcţia favorită la Allview X2 Soul Style? Înscrie articolul în concurs şi poţi fi chiar tu marele câştigător al unui Allview X2 Soul Style pe care îl poţi păstra pentru tine sau îl poţi face cadou de sărbători. Spor la scris!

http://www.blogawards.ro/campania-allview-x2-soul-style/


Pagini