OOTD: Fusta burgundy și vesta îmblănită

Long time no see! Cel puțin asta simt eu, parcă a trecut o veșnicie de când nu am mai scris pe blog. De vină să fie și venirea sărbătorilor? Sper că a venit bogat Moș Nicolae la voi, iar Moș Crăciun să fie încărcat cu și mai multă sănătate, bucurii și dragoste!




Din categoria ”Iubesc cizmele peste genunchi!” face parte și această ținută. Ultima (click aici) arată aceleași cizme Yoins tare îndrăgite și purtate recent. Deși ador cum arată cu dresuri de culoarea piciorului, nu am putut să rezist frigului și am apelat la unele negre. Fusta burgundy este una dintre cele mai frumoase fuste pe care le am pentru sezonul rece. Este groasă, călduroasă, de o calitate foarte bună. Culoarea reală este cea din fotografia imediat de mai jos. Dacă aveți de gând să o comandați, puteți alege o mărime mai mare. Eu port M, dar dat fiind că îmi place să o port cu bluza în interior, o mărime mai mare ar fi fost ideală.



În partea de sus port o bluză în carouri tare simpatică, care poate fi purtată și cu blugi, și cu fustă, datorită detaliilor sale. Puteți vedea partea de jos pe site! Problema mea cu această bluză cu guler, dar și cu alte cămăși de acest fel este că ajung acasă cu ele pline de fond de ten Not funny, not good. Vesta îmblănită este iarăși o piesă pe care mi-o doream de mult, dar nu știu dacă aceasta mă mulțumește pe deplin. Parcă aș fi preferat să aibă puful ceva mai mic, să fie mai... ”aranjată”. Însă este foarte, foarte călduroasă!





Aștept cu mare drag comentariile voastre!
Să aveți o zi minunată! 
❤❤❤



Pagini