Ce am pus în coș de pe Newchic.com

Newchic.com este un alt site chinezesc cu produse ieftine. Din păcate, cu toate că fiecare produs în parte are un preț redus, transportul crește cu fiecare gram, așa că e cam greu să plasezi o comandă. De altfel, produsele sunt livrate în mai multe colete sau, cel puțin, așa a fost în cazul meu. Nu știu încă la ce oficiu poștal ajung cumpărăturile, rămâne de văzut.




❤❤❤

Eu am avut un buget de 50$, pe care l-am cheltuit astfel:

1. Accesorii pentru încălțăminte - căutam de multă vreme astfel de pernițe pentru pantofi, asta pentru că mereu mă trezesc cu bătături în tălpi la aproape orice tip de pantof purtat. Sunt foarte curioasă să știu cum se simt acești tălpici din gel.


2. Accesoriu pentru spălat pensule - un alt produs pe care mi-l doream de multă vreme. Spălatul pensulelor este un proces nu foarte drag mie, așa că sper ca această unealtă să îmi fie de folos. Am auzit multe păreri bune despre acest accesoriu, așa că am ceva așteptări de la el.


3. Set pile de unghii - pentru că niciodată nu sunt prea multe în colecția unei fete!


4. Leggings  - cu toate că se termină iarna, o astfel de pereche de leggings este ideală fie cu fustă, fie în zilele geroase sub blugi.


5. Pantofi de sport - aveam nevoie de o astfel de pereche, pentru că cei pe care îi am acum nu mai sunt foarte confortabili. Am ales o mărime mai mare și sper să îmi vină bine. Acești pantofi sport sunt produsul cel mai scump din comanda mea, dar și cel care a atras cele mai multe costuri de transport. Sper să merite!


Aștept cu nerăbdare să îmi ajungă produsele și vă țin la curent cu noutățile. 
Credeți că am făcut alegeri bune?

P.S. Am pentru voi codul de reducere blog20off cu ajutorul căruia puteți avea un discount de 20% pe tot site-ul.




Pagini