Costume mire la comandă vs. costume mire direct cumpărate din magazin

Doamnelor, azi e momentul să vorbim puțin și despre cei ce ne stau la braț. Asta pentru că, în cazul unei nunți, este foarte important ca el să arate impecabil. Cu toate că tindem să ne gândim doar la noi și la rochia noastră de mireasă, este foarte important ca el să aibă un costum realizat fără cusur. La fel cum este și în cazul rochiei de mireasă, și costumul de ginere poate fi făcut la comandă sau cumpărat direct din magazin. Vreau să discutăm puțin despre ambele variante, cu avantajele și dezavantajele fiecăreia.



Costumul de mire cumpărat direct din magazin are un preț puțin mai mic decât în cazul unui costum de mire la comandă, asta pentru că vorbim aici despre un costum gata croit, în mai multe mărimi, disponibil într-un magazin online sau fizic. Pe acesta îl poți cumpăra mai repede, dar dacă ai o nuntă programată peste câteva luni nu este neapărat un atu. Dezavantajele unui costum de mire cumpărat direct din magazin sunt, bineînțeles, acelea că poți fi între mărimile unui costum și astfel trebuie ajustat sau poți să nu găsești modelul dorit (de exemplu, să îți placă sacoul, dar nu și pantalonii).

Costumul de mire la comandă are un dezavantaj cunoscut, acela că prețul final al costumului poate fi mai mare decât cel cumpărat din magazin. Însă acest motiv nu este neapărat unul general valabil, asta pentru că un costum deja croit de la anumite brand-uri poate fi mai scump decât unul croit pe comandă. Un alt dezavantaj ar putea fi faptul că timpul de lucru este mai mare. Principalul avantaj al unui costum croit pe comandă este că orice bărbat, indiferent de corpul său, își poate găsi costumul ideal, care să se așeze perfect. Pantalonii pot fi croiți cu o lungime adecvată, la fel și sacoul, totul pentru a croi un costum impecabil. Până la urmă, nu asta este tot ce contează în final?

Unde poți găsi costume mire la comandă?


Costumele de ginere marca Filip Cezar sunt recunoscute de vreme bună pentru calitatea lor. Aceste costume mire sunt realizate din diferite materiale, în funcție de sezon. Țesăturile provin de la mari producători, iar modelele croite vor satisface orice dorință. Experiența din atelierele Filip Cezar asigură fiecare viitor mire că nu este imposibil să îl găsească pe ”the one” când vine vorba de costum.



Dacă și voi aveți programat evenimentul cel mare în curând și nu știți încă de unde să alegeți costumul de mire, țin să vă anunț că nu trebuie să ratați Târgul Ghidul Miresei în perioada 26-28 februarie 2016, în Cupola Romexpo din Centrul Expozițional Romexpo. Aici veți găsi o gamă largă de costume deja croite sau puteți discuta pentru realizarea unui costum elegant făcut pe comandă. Poți primi sfaturi prețioase pentru a descoperi dacă rochia de mireasă se potrivește cu costumul, cum trebuie făcute ajustările etc.

Așadar, nu trebuie să-i neglijăm pe dragii noștri logodnici și să le cumpărăm un costum de calitate, croit exact pe măsurile lor!

Pagini