Am nevoie de o vacanță

Numai mâine nu-i poimâine, iar luna Aprilie bate la ușă. Trecând peste faptul că în prima zi o să trebuiască să ne confruntăm cu glumițe specifice zilei de 1, luna aprilie este cât se poate de specială pentru mine. De ce? Păi, la finalul ei, e fix ziua mea de naștere. Eu și Andrei am cam început să ne orientăm spre o locație unde să plecăm pentru câteva zile în vacanță. Amândoi am avut parte de un an 2015 full și nici 2016 nu e mai sărac. Așa că o relaxare este mega necesară. Femeie devotată plajei, am și plantat ideea de OferteVacanță în Grecia 2016. Să văd ce se întâmplă. 


❤❤❤

Vreau să vizitez Grecia, să mă bucur de temperaturile ridicate și de briză. Să stau la plajă toată ziua, să mă bronzez și să beau coktailuri a căror denumire nu o să mi-o mai amintesc.  Vacanța Grecia sună perfect pentru mine, plus că sunt o grămadă de chestii de vizitat și am găsit și oferte vacanțe Grecia, ca să plătim mai puțin. Ceva mai mult de 100 de situri arheologice, temple vechi de când lumea, clădiri interesante care au o istorie în spate și așa mai departe.

Am căutat ceva oferte vacanțe Grecia  și am găsit câteva care mi s-au părut interesante din mai multe puncte de vedere, inclusiv cel financiar. Perioada este singura la care ar trebui să mă hotărăsc și să mă sincronizez și cu Andrei, dar în rest Vacanța Grecia sună realizabil. Cu toate astea, Andrei, balanță de fel oscilează între a-mi face pe plac și să mergem pe o insulă înconjurată de apă și să stăm cu picioarele în nisip și să ne ardă soarele și să purtăm protecție solară și să facem poze cu scoicile și templele, și a nu-mi face pe plac. Andrei nu agreează soarele care bate cu putere și vrea să facem un City break la Londra, unde nimic din ce-am enumerat mai sus nu prea este posibil.

Nu tu soare, dar bine ai venit ploaie, nu tu plaja, dar hey, avem autobuze cu etaj. Și uite așa, eu trag spre Grecia pe care o asociez cu un colț de rai, iar el trage spre Londra, pe care o asociez cu cu un colț de... nu rai. Cross your finger, sper să fiu în Creta soon!

Pagini