De la volan

Mașinile nu au fost niciodată punctul forte al unei femei.  De fapt,  ca să nu stârnesc controverse, o să rescriu prima frază din perspectiva mea: mașinile nu au fost niciodată punctul meu forte. Cu toate astea, încerc pe cât posibil să mai învăț ba de pe la Andrei, care se laudă cu titulatura lui de inginer, ba de la tatăl meu, mândru posesor de 4 roți, câte ceva despre piese de mașini și cam ce trebuie să facă sau să nu fac atunci când se strică mașina. Și da, mai conduc și eu din când în când. Rar, dar tot se pune. Astfel că, atunci când vine vorba de piese de schimb, știu că o să găsesc mereu piese auto originale din import pe Autohut.ro. Un fel de primă regulă în caz de urgență. 

Prețurile pentru piese auto sunt foarte ok sau cel puțin așa declară inginerii familiei, iar din punct de vedere organizatoric, site-ul arată foarte drăguț.  Găsești pe site un sistem interesant prin care vei găsi cele mai bune prețuri în urma completării unor câmpuri, cum sunt de exemplu marca mașinii, modelul, anul fabricației, caroseria, precum și tipul de combustibil utilizat. Nici nu știam că toate astea contează atât de mult, dar uite că sunt foarte importante. 

AutoHut primește din partea mea un big Like. Apropo de toată chestia asta, când am întrebat-o pe sora mea dacă vrea să dea de permis, mi-a zis că mai bine învață să cânte la chitară decât să invețe legislația. Și nu prea a fost o glumă, asta pentru că ea chiar s-a apucat să cânte la chitară.

Mi-ar plăcea să o pot duce la lecții de chitară pentru copii la școala Bravissimo, unde să învețe ceva mai multe chestii. Acum învață în mare parte de pe youtube. Sună bine ce face ea pe acolo, dar uneori sună ca o mașină care nu reușește să intre în viteză. Nu reușește pentru că nu are piese auto originale, evident! Vezi câte știu despre mașini deja? Imaginează-ți asta: două fete, o mașina cu trapă, două locuri doar. Eu, care aș conduce și sora-mea în dreapta, cântând la chitară Yellow submarine. Vruuummmm!

Pagini