Wish you were hair

Ce bine că noi femeile nu avem probleme atât de mari cu căderea părului așa cum au bărbații! De exemplu, tatăl meu s-a cam împăcat cu ideea că nu o să mai poată avea vreodată freza lui Smiley, dar asta nu înseamnă că nu încearcă tot felul de produse pentru creșterea părului.  Ba chiar și tatăl lui Andrei începe ușor, dar sigur, să cam piardă din podoaba capilară, iar cu ocazia asta, de ziua lui, poate o să-i luăm ceva produse pentru creșterea părului, cât încă nu e prea târziu.



Andrei al meu, pe de altă parte, are un păr ultra des și spinos, încât sunt sigură că nu voi merge de mână vreodată cu el chel. Plus că i-ar sta foarte urât chel. Și nu-i vorba că doar din punct de vedere genetic, să zicem, stă bine, dar se și îngrijește (uneori îl bat la cap). Folosește remedii căderea părului, de calitate, de la șampon și ceară de păr și astfel creșterea părului la el e o chestie care se desfășoară fără nicio problemă.

Dacă ar avea și barbă, pe cinste și onoare că ar fi grozav, dar creșterea părului pe față e ceva mai tricky. Și mi se plânge de chestia asta cam o dată la două zile. Și chiar dacă există destul de multe remedii pentru ca domnul păr să crească pe cap precum Făt-Frumos, pentru barbă, în afară de uleiul de ricin, nu prea există nimic sau cel puțin eu nu am găsit.

Și, ca să trec și în tabăra mea pentru câteva cuvinte, părul meu e ok. Adică sunt mândră de el și îl îngrijesc cât pot eu de bine. Folosesc produse cu ingrediente naturale, îl pieptăn ca pe ponei și îl mai tund din când în când (singură), cât să nu am niște vârfuri despicate în două părți perfect egale. Mai folosesc și remedii căderea părului, pentru că noi, femeile, avem deseori această problemă. Baia noastră și două rafturi din living sunt, să spunem, pline, cu produse de îngrijire, iar printre acestea își fac loc și șamponul mândrului meu și ceara lui de păr. Dar asta e un lucru normal, nu? Să fii îngrijit nu-i lucru ușor, iar părul e un lucru de preț de care și eu, ca femeie, și Andrei ca bărbat, trebuie să avem grijă. Nu de alta, dar dacă noi nu avem, nu are nimeni, nu?

Pagini